Безплатни консултации

Безплатни консултации (11)

Полезни съвети в областта на software

Ако при разпечатване на документ в pdf на кирилица има символи, които не се виждат на екран, или текстът на кирилица не се чете, то най-вероятно има липсващи шрифтове.  Все пак има настройка, която може да се приложи, за да се постигне желания резултат.

 

 

 

 

 

Всяка програма, която инсталирате или деинсталирате на Вашия компютър, работещ под Windows оставя временни файлове и следи във Windows registry. С времето тези натрупвания забавят работата на Вашия компютър, а в много случаи и до системни грешки и невъзможност за изпълнение на програми.

Необходим Ви е мобилен или дистанционен достъп до отдалечени сървъри и компютри?

Може би Ви се налага да променяте настройки на мобилни  устройства под Android или на работни станции под Linux? Или имате необходимост от едновременен дистанционен достъп от няколко специалиста върху машина под Windows, които споделят един екран?

 

Всеки самолет от гражданската авиация във всеки момент от полета, излъчва информация за местоположението и височината си. На Земята са разположени множество радари, които обработват тази информация, както за нуждите на авиокомпаниите и професиналистите във въздуха, така и за свободен достъп на близките на пътуващите.

Докоснете се до света на самолетите. Научете се да пилотирате различни видове самолети на професионален авио симулатор, предназначен за Вашия компютър!

 

Сигурно ви се е случвало да попадате на iso файлове, които със стандартните възможности на Windows трудно ще отворите или пък запишете на диск. Има доста известни приложения за запис на дискове и поддържащи различни дискови формати като Nero, но основният недостатък е, че имат пробна версия с различни ограничения. Но не всички професионални програми са така!

Понякога, поради различни причини се налага да разделим диска на логически партишъни. В общия случай под Windows това разделяне се осъществява в момента на инсталиране на Windows.

Стандартната програма за работа с изображения под Windows - Paint има доста ограничени възможности, които в повечето случаи може да се окажат недостатъчни дори и за основни действия с изображенията.

PHOTOSHOP предоставя много и професионални възможности за обработка на снимки и картинки. За съжаление  използването му изисква заплащане на не евтин лиценз или годишен абонамент за Cloud версията  му.

Ако Windows Media Player или програмата, която използвате за филми не отваря филма, който искате да гледате, не се безспокойте! Има лесен начин да решите проблема с инсталиране на една програма!

 

  •  
    Био Акациев пчелен мед от производител